Marketing

Welke toegevoegde waarde heeft jouw bedrijf voor klanten en hoe voelen klanten zich bij jouw bedrijf? Wij zijn ervan overtuigd dat klantenbinding op basis van een vertrouwens -en gevoelsrelatie effectief het meeste resultaat boekt. Aandacht voor de wensen en gevoelens van je potentiële klanten is waar wij ons mee bezig houden.

Wij gaan niet uit van standaard oplossingen, de middelen die wij inzetten zijn afgestemd op de doelen die we samen opstellen. Een veelzijdig team inzetbaar voor al je marketingdoeleinden, van website tot één van ons bij je over de vloer.

Formuleer een strategie

We gaan werken naar een passende strategie. Daarvoor gaan we eerst jouw bedrijf en directe concurrenten grondig onder de loep nemen. Op basis van de data maken we een tijdlijn met concrete doelen, hoe we denken de doelen te kunnen bereiken en wat dat uiteindelijk op zal leveren.

Haal meer klanten over de streep

Al je online marketing kanalen moeten met de neus in dezelfde richting hebben staan, die richting wordt bepaalt door de doelgroepen waar je op wil richten. Wij kunnen je helpen de doelgroepen nader te bepalen door middel van grondig onderzoek. Door duidelijkheid in je online uitingen trek je klanten sneller in jouw richting.

Online en Offline

Als je niet gevonden wil worden, ben je bij ons aan het verkeerde webadres. Ons doel is jouw bedrijf online aan de man (of vrouw) te brengen. We pakken je volledige online identiteit aan: van je huisstijl, logo en website tot de tone of voice in je communicatie; alles moet bij jou passen maar vooral ook aanspreken bij je doelgroep.

Pennen, een mok, zitzakken...

Je merk uitdragen kan op eindeloos veel manieren, we stoppen niet bij een buisinesskaartje of briefpapier. Door doelgroeponderzoek komen we er precies achter wie we moeten targetten en hoe.

Marketing afdeling op afstand

Wij nemen de marketing uit handen zodat je kan focusen op andere aspecten van je bedrijfsvoering. Ons team analyseert de lopende processen en komt op basis van meerdere specialismen tot een complete marketingstrategie.

Meer zielen meer vreugd

Wil je niet één marketeer maar een veelzijdig team van eigenzinnige creatievelingen aan jouw zijde? Geef ons je aandacht dan krijg je er eindeloze toewijding voor terug. Voor dezelfde investering haal je meerdere disciplines in huis, we denken niet alleen mee, we bieden ook de oplossing.

Zien hoe onze filosofie in de praktijk uitpakt?

Geenenergielasten

design

website

energie check

seo & sea

Bekijk dit project

Van Koppen

design

branding

website

seo

Bekijk dit project

Conecto Networks

design

website

Bekijk dit project

GO21

design

branding

website

Bekijk dit project

Controlplanner

design

website

Bekijk dit project

Crossfit

design

website

seo & sea

Bekijk dit project

Vertel ons over jouw nieuwe project!

Neem contact op