SEA - genereer verkopen door advertenties

Senior SEA Specialist, Google gecertificeerd. We werken in-house bij de grootste mediabedrijven van Nederland. Daarnaast helpen we klanten op afstand met hun Google SEA, zoals met de inzet van Google Ads, Google Shopping. Is jouw omzet toe aan een boost? Investeer in de toekomst van je bedrijf en behaal je bedrijfsdoelen met Aandacht. Geen gezwets over oneindige mogelijkheden, maar realistische prognoses op basis van kennis en ervaring. Wij houden van data driven marketing, genieten van ontwikkelingen als Max Performance campagnes en zien Artificial Intelligence als bijzonder fijne aanvulling op onze eigen expertise.

Wat mag je van ons verwachten? Wij gaan met zorg aan de slag met jouw campagnes, houden onze kennis actief op peil en gaan met je in gesprek over jullie doelen. We durven gecalculeerde risico's te nemen en gebruiken de inzichten vanuit analyses als basis voor nieuwe innovatie.

Formuleer een strategie

We gaan werken naar een passende strategie. Daarvoor gaan we eerst jouw bedrijf en directe concurrenten grondig onder de loep nemen. Op basis van de data maken we een tijdlijn met concrete doelen, hoe we denken de doelen te kunnen bereiken en wat dat uiteindelijk op zal leveren.

Haal meer klanten over de streep

Al je online marketing kanalen moeten met de neus in dezelfde richting hebben staan, die richting wordt bepaalt door de doelgroepen waar je op wil richten. Wij kunnen je helpen de doelgroepen nader te bepalen door middel van grondig onderzoek. Door duidelijkheid in je online uitingen trek je klanten sneller in jouw richting.

Online en Offline

Als je niet gevonden wil worden, ben je bij ons aan het verkeerde webadres. Ons doel is jouw bedrijf online aan de man (of vrouw) te brengen. We pakken je volledige online identiteit aan: van je huisstijl, logo en website tot de tone of voice in je communicatie; alles moet bij jou passen maar vooral ook aanspreken bij je doelgroep.

Pennen, een mok, zitzakken...

Je merk uitdragen kan op eindeloos veel manieren, we stoppen niet bij een buisinesskaartje of briefpapier. Door doelgroeponderzoek komen we er precies achter wie we moeten targetten en hoe.

Marketing afdeling op afstand

Wij nemen de marketing uit handen zodat je kan focusen op andere aspecten van je bedrijfsvoering. Ons team analyseert de lopende processen en komt op basis van meerdere specialismen tot een complete marketingstrategie.

Meer zielen meer vreugd

Wil je niet één marketeer maar een veelzijdig team van eigenzinnige creatievelingen aan jouw zijde? Geef ons je aandacht dan krijg je er eindeloze toewijding voor terug. Voor dezelfde investering haal je meerdere disciplines in huis, we denken niet alleen mee, we bieden ook de oplossing.

Zien hoe onze filosofie in de praktijk uitpakt?

Geenenergielasten

design

website

energie check

seo & sea

Bekijk dit project

Van Koppen

design

branding

website

seo

Bekijk dit project

Conecto Networks

design

website

Bekijk dit project

GO21

design

branding

website

Bekijk dit project

Controlplanner

design

website

Bekijk dit project

Crossfit

design

website

seo & sea

Bekijk dit project

Klaar voor meer verkopen?

Conversie begint hier