Design | Branding | Website

GO21

Doelen

Voor GO21 hebben we een huisstijl gecreƫerd, deze moet aansluiten bij de doelgroepen: docenten en bestuurders. GO21 wil duidelijk maken dat digitale geletterdheid in de klas (van jongs af aan) van groot belang is. De digitale vaardigheden en de voordelen van beheersing van moderne technische middelen in het onderwijs moeten duidelijk overgebracht worden. De website moet gebruikers aansporen meer informatie in te winnen over het concept van GO21.

Middelen

We hebben gekozen voor een uitgesproken stijl met ondersteuning van veel beeldmateriaal, door gebruik van veel kleur ogen we op een frisse uitstraling. Soms droge materie hebben we geprobeerd zo kort en bondig mogelijk weer te geven zonder lading te verliezen. De homepagina heeft een scrollende opzet om informatie gefaseerd (per slide) hapklaar bij de gebruiker te presenteren. Er is een dynamisch fullscreen menu gebruikt om snel naar de vele pagina's en secties kunnen navigeren.

Resultaten

GO21 was op zoek naar uithangbord een voor hun concept, de website is nog niet af en we gaan doorontwikkelen. Het concept van de heren achter GO21 omvat meerdere aspecten van digitalen geletterdheid en in de toekomst zullen we dezelfde aanpak en stijl doortrekken naar de andere projecten. Voor nu staat er een opvallende website die het concept van GO21 effectief overbrengt op de doelgroepen.

"21e eeuwse vaardigheden visualiseren voor zowel ouders als leerlingen"

Geenenergielasten

design

website

energie check

seo & sea

Bekijk dit project

Van Koppen

design

branding

website

seo

Bekijk dit project

Conecto Networks

design

website

Bekijk dit project

GO21

design

branding

website

Bekijk dit project

Controlplanner

design

website

Bekijk dit project

Crossfit

design

website

seo & sea

Bekijk dit project

Vertel ons over jouw nieuwe project!

Neem contact op