Portfolio

We zijn altijd op zoek naar klanten met ambitie, een stap extra zetten is bij ons gewoonte en we hopen dat onze klanten die durf ook hebben. We houden van klanten die denken in mogelijkheden en niet in beperkingen, benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Vraag het Paul!

Het fundament van onze aanpak rust op 3 peilers: doelen, middelen en resultaten. We willen weten wat jij wilt bereiken, hoe je denkt daar te kunnen komen en welke impact je verwacht. Samen maken we de doelen concreet, kiezen we middelen die passen bij het project en werken we ons uit de naad voor resultaat.

Doelen

Niemand houdt van doelloos werken, waarom zou je ergens aan beginnen als je niet weet waarvoor je het doet? Een paar voorbeelden van doelen die we veel tegen komen: online aanwezigheid verbeteren, sterkere merkidentiteit, meer conversies, maken van een marketingplan, nieuw logo en huisstijl of een strakkere website. Concrete doelen zorgen ervoor dat we tijdens het project actief kunnen reflecteren en niet uit de bocht vliegen, als het nodig is passen we doelen weer aan naar de actuele situatie.

Middelen

Als online marketing bureau hebben we een toolkit met middelen die ingezet kunnen worden. Elk project vraagt om een maatwerk aanpak dus je kan er vanuit gaan dat we niet zomaar standaard middelen inzetten die "zouden" moeten werken. We kijken niet alleen naar de doelen maar tegelijk ook naar de wenselijke resultaten. Soms kan je heel snel je doel bereiken door een effectief middel in te zetten, maar levert dit ook voor de lange termijn het gewenste resultaat op?

Resultaten

Alles draait om positieve resultaten, het eeuwenoude cliché is ook hier van toepassing, wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. Nu we denken resultaat behaald te hebben gaan we het geleverde werk in de praktijk testen, nu wordt het echt interessant! Hoe ontvangen jouw klanten het product? levert de nieuwe website echt conversies op? Wordt er contact gezocht op basis van advertenties? We monitoren samen de progressie en schaven bij waar nodig. Pas als we zeker weten dat ons werk vruchten afwerpt gaan we het succes uitbundig vieren!

Geenenergielasten

design

website

energie check

seo & sea

Kijk verder

Van Koppen

design

branding

website

seo & sea

Kijk verder

Conecto Networks

design

website

Kijk verder

GO21

design

branding

website

Kijk verder

Controlplanner

design

website

Kijk verder

Crossfit

design

website

seo & sea

Kijk verder

Wil jij hier volgend jaar ook staan?

Neem contact op