Denk niet wat jouw bezoeker voor jou kan doen, denk wat wij voor jouw bezoeker kunnen doen

Design en UX

Geef aandacht aan je design en je UX. Kruip met ons in de huid van je bezoeker en zorg dat je boodschap en de flow van je website aansluiten op de wens van jouw bezoekers. Verleid ze met goed design, visie en geef je bezoeker duidelijkheid van je van hem verwacht.

Creativiteit zonder de doelen uit het oog te verliezen, met focus op lead generation en e-commerce. We volgen geen trends, we leven ze. We leveren je website om simpelweg meer leads of omzet te genereren. Door te denken vanuit UX is je website ook direct geschikt om op te adverteren.

Zet je merk in de markt

Je merk is niet je logo, je website of je visitekaartje. Je merk is een beleving. En beleving moet in onze ogen een positieve, opvallende, verrassende ervaring zijn. Zo’n beleving zorgt ervoor dat het merk niet uit hoeft te leggen aan de klant wat het is, maar dat klanten aan elkaar gaan vertellen wat het is.

Mikken op doelgroep

Niet elke website hoeft van het scherm af springen, elke situatie beoordelen we objectief. Het doel van je website bepaalt de vormgeving net zoveel als de doelgroep die je wil bereiken. Wil je informeren en een formele doelgroep bereiken dan zorgen we ervoor dat het design aansluit. Wie gaan je visitekaartjes meekrijgen? Als we dat weten kunnen we iets maken wat bij hen een reactie gaat oproepen.

Voor de gebruiker

We zetten de gebruiker centraal, hoe denk je dat gebruikers jouw website gaan gebruiken? Waarschijnlijk doen de gebruikers vaak compleet wat anders. We profileren jouw doelgroepen door grondig onderzoek te doen naar hun voorkeuren en affiniteiten. We vormen de basis van de designs op grond van de bevindingen en testen tijdens en na het process of we de juiste richting te pakken hebben. Mensen zijn wispelturig, ook die jouw website bezoeken.

Gebruik in goede banen leiden

Je merk uitdragen kan op eindeloos veel manieren, we stoppen niet bij een buisinesskaartje of briefpapier. Door doelgroeponderzoek komen we er precies achter wie we moeten targetten en hoe.

Anders dan 'de rest'

Soms doen we raar, soms doen we anders, maar we doen het altijd met een reden. We vliegen jouw doelgroep aan op eigenzinnige wijze en zetten middelen in die niet persé passen binnen de conventies. Aandacht is quirky.

Quirky

Wil je niet één marketeer maar een veelzijdig team van eigenzinnige creatievelingen aan jouw zijde? Geef je roadies aandacht dan krijg je er eindeloze toewijding voor terug. Voor dezelfde investering haal je meerdere disciplines in huis, we denken niet alleen mee, we bieden ook de oplossing.

Zien hoe onze filosofie in de praktijk uitpakt?

Geenenergielasten

design

website

energie check

seo & sea

Bekijk dit project

Van Koppen

design

branding

website

seo

Bekijk dit project

Conecto Networks

design

website

Bekijk dit project

GO21

design

branding

website

Bekijk dit project

Controlplanner

design

website

Bekijk dit project

Crossfit

design

website

seo & sea

Bekijk dit project

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op