Denk groot, begin klein, start snel

E-commerce optimalisatie

Het uitbouwen van een e-commerce website of platform is een uitputtingsslag, maar wel een die veel voldoening geeft als je weer een mijlpaal hebt bereikt. Bij het investeren in e-commerce gaat alles om gecontroleerde groei. Kies de juiste platformen voor jouw e-commerce bedrijf, maak gefundeerde beslissingen door dashboards en analyses. Ondersteun advertising met een goede contentstrategie.

Bij Aandacht Marketing denken we als e-commerce ondernemers omdat we zelf ondernemers zijn. Zo hebben we het succesvolle Wineheaven.nl opgezet, met zijn bijzondere Wijnkelder. Als klap op de vuurpijl introduceerden we in 2022 als eerste bedrijf ter wereld een complete interactieve Wine Escape room met geïntegreerde wijnproeverij binnen dit e-commerce platform. De learnings, fouten en successen van Wineheaven (sinds 2011) zetten we ook in bij onze klanten.

E-commerce is hard werken

Verkopen via platforms zoals Google, Amazon en Bol.com is goed samenwerken omdat de werkzaamheden worden uitgevoerd terwijl de winkel open is. Alles draait om het vinden van de eerste verkopen, het bijsturen van de algoritmes en verbeteren van je rankings. Een razendsnelle website is de basis van je succes, duidelijke omschrijvingen zijn stap 2. Daarna bouwen we langzaam maar zeker uit richting meer verkoop via de verschillende kanalen.

Platformen als Woocommerce en Channable

Wil je op meerdere platformen verkopen en adverteren? Dan is voorraadbeheer en data monitoring kwetsbaar zonder goede tools. Het integraal koppelen van je verkoopsysteem aan je Channel Management Tool zorgt voor meer grip op je Ads, meer conversies, bewaakt je voorraad en behoud je rankings. De inzet van affiliate marketing campagne genereert extra traffic als kers op de slagroomtaart. Zorgen jullie voor de logistiek?

Sterk in SEA

Search Engine Optimization, oftewel SEO, valt of staat bij een snelle website en goede content. Wil je verkopen dan is de inzet van SEA en platformen Zo doen we een grondig zoekwoordenonderzoek om kansen te vinden. We zetten in op een organisch goed vindbare website, die tegelijk klaar is om op te adverteren. Content kunnen we door een gespecialiseerde tekstschrijver laten schrijven of we kunnen de handvatten bieden waardoor je zelf met de content aan de slag kan.

Zien hoe onze filosofie in de praktijk uitpakt?

Geenenergielasten

design

website

energie check

seo & sea

Bekijk dit project

Van Koppen

design

branding

website

seo

Bekijk dit project

Conecto Networks

design

website

Bekijk dit project

GO21

design

branding

website

Bekijk dit project

Controlplanner

design

website

Bekijk dit project

Crossfit

design

website

seo & sea

Bekijk dit project

Investeren in de juiste e-commerce oplossing?

Neem contact op