Websites

Websites hebben de plek ingenomen van veel ouderwetse media. Met websites kan je: informeren, motiveren, converteren, verkopen, opvallen, enthousiasmeren; de lijst is lang. We gaan onderzoeken welk type website je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Als bouwblokken voor onze websites gebruiken we moderne frameworks en libraries met daarbovenop een fundamentele laag van onszelf, de hoeveelheid functionaliteit en dynamiek van de websites wordt afgestemd op de doelen en doelgroepen. We maken geen achtbaan voor een rustig publiek.

We maken gebruik van WordPress als open-source CMS om een betrouwbare klantvriendelijke omgeving te creƫren. WordPress betekent voor iedereen iets anders, voor ons is het een prachtig middel om onze doelen te bereiken. We gebruiken WordPress puur voor de CMS functionaliteiten, daarbij leveren wij een eigen thema op maat afgestemd voor jouw website. Een eigen thema betekent geen overbodige code, ingewikkelde opties, niet werkende plugins of onbereikbare support. We houden het thema zo kaal mogelijk om Google te vriend te houden, klaar om te adverteren of organisch goed gevonden te worden.

Geen voorgebakken templates

Websites zonder limieten, omdat we jouw website vanaf de grond zelf opbouwen is er onbeperkt ruimte voor creativiteit. We zitten niet vast aan templates of frameworks die voor jou bepalen hoe jouw website eruit gaat zien. Een website zonder opschmuck is sneller, wordt makkelijker gevonden en is schaalbaar.

Snel en vindbaar

We gebruiken minimale middelen voor maximaal effect, zo blijven onze websites snel. Google laat graag websites zien die snel laden op alle gangbare apparaten. Onze websites zijn klaar om organisch gevonden te worden of om op te adverteren.

WordPress open-source CMS

We kiezen voor een open-source Content Management System zodat jij als klant niet vastzit aan iets wat wij beheren. Natuurlijk beheren we graag de website; maar het is zeker mogelijk de website zelf door te (laten)ontwikkelen. Wordpress wordt ontwikkeld door een grote groep developers en door nog veel meer developers actief gebruikt. Meer dan 25% van de websites draaien op WordPress, en meer dan 50% van alle websites met een CMS draaien op WordPress.

Beheer en hosting bij aandacht

We werken samen met een kleine hostingpartij met servers special ingericht voor WordPress. Veiligheid staat voorop, wanneer gekozen wordt voor ons platform worden plugins op tijd geupdate en mogelijke beveiligingslekken snel gedicht. WordPress is door haar marktaandeel een doelwit voor aanvallen maar tegelijk ook het best beveiligd door de actieve developer en community support.

Goed voor SEO en SEA

Voor search enige optimization, oftewel SEO doen we een grondig zoekwoordenonderzoek om kansen te vinden. We zetten in op een organisch goed vindbare website, die tegelijk klaar is om op te adverteren. Content kunnen we door een gespecialiseerde tekstschrijver laten schrijven of we kunnen de handvatten bieden waardoor je zelf met de content aan de slag kan.

Adverteren op Google

Alle technieken worden benut om jouw zichtbaarheid te vergroten. Wil je de absolute nummer 1 positie behalen? Dat kan ook door middel van een goed ingerichte advertentie campagne.

Zien hoe onze filosofie in de praktijk uitpakt?

Geenenergielasten

design

website

energie check

seo & sea

Bekijk dit project

Van Koppen

design

branding

website

seo

Bekijk dit project

Conecto Networks

design

website

Bekijk dit project

GO21

design

branding

website

Bekijk dit project

Controlplanner

design

website

Bekijk dit project

Crossfit

design

website

seo & sea

Bekijk dit project

Vertel ons over jouw nieuwe project!

Neem contact op